slide1 slide2 slide3

Voor wie

De Kracht van Kernwaarden wordt aangeboden als spelvorm en is een effectief instrument bij workshops waarin samen nadenken en samenwerken centraal staat. De training kan ook worden ingezet bij de kick-off van een organisatie, opening of jubileum.


De training is bestemd voor uiteenlopende doelgroepen, van uitvoerend tot managementteam- en directieniveau. Om een optimaal effect te realiseren is het van belang dat de groep wordt samengesteld uit mensen die bij de dagelijkse praktijk van de organisatie betrokken zijn. Door gezamenlijk over de waarden van een organisatie na te denken, ontstaat draagvlak en een gezamenlijke visie.


Mogelijkheden

Het KernwaardenKwartet thuis nog eens naspelen? Relaties verrassen, informeren over en kennis laten maken met uw organisatie?


Na afloop van de training kan een kwartet op maat worden gerealiseerd. Compleet met de geselecteerde kernwaarden en passende foto’s. Een kwartet met foto’s van de eigen organisatie is ook mogelijk.


Het KernwaardenKwartet wordt geleverd in een representatieve verpakking met het logo van de organisatie op de doos en kaarten.

Organisaties hebben met de juiste mensen en
kernwaarden goud in handen.

Goud

Dat goud vertalen wij in een fysiek KernwaardenKwartet, zodat uw relaties en medewerkers zien waar uw organisatie voor staat.